lördag 26 december 2015

Vinnaren och statistik


Inte hade vi trott att vår kalender skulle vara så populär i år igen! Tack alla som har visat intresse! Det värmer :)

Fjolårets snitt på 280 sidvisningar per dag slogs och årets siffra landar på 320. Inte illa! Vi kan även se att ni inte riktigt hade tid med oss i julstöket dan före dopparedan, men när det blev dags för hud, på självaste julafton - då hade ni minsann tid över ;) 
Toppen blev 642 visningar :) Man blir ju rörd över att så många har tid för oss på julafton!


Även antalet tävlanden ökade från fjolårets 63 till 71 i år. Betydligt fler som var flitigare på att gissa i år också, och vi landade på 516 gissningar varav 359 (70%) var rätt. 

Precis som förra året har det varit underhållande för oss att se era tankebanor gällande låtarna när ni inte helt har tänkt likadant som oss. Oftast har ju inte gissningen ens varit direkt fel, mycket slug tankeverksamhet har ni stått för och stundtals har ni även kommit med bättre förslag än vårt tänkta svar, men det har ändå inte gett rätt. Det skulle inte vara hållbart med en sådan tävling tyvärr. I vissa fall har detta lett till irritation, men vi hoppas att det på det stora hela har varit kul även för er, trots våra inte alltid så logiska tankebanor. Det har varit vår tanke att detta mer ska vara underhållning än tävling :)  I alla fall: TACK för att ni varit med oss på resan mot julen! :) 

Vem är det nu som får titulera sig som gissningsmästare 2015 och ta över efter Sandor? Ja för det var nog lite för mycket svensk musik för att han skulle kunna ha en chans på dubbeln. 

I år var det till skillnad från förra året oerhört jämnt och det avgjordes inte förrän sista dagen om vi skulle ha en ensam eller två vinnare. ELIS stod dock pall för pressen och levererade rätt svar även sista dagen och får stå som ensam vinnare endast en poäng före Zäta.

Han har verkligen gått in för det här ordentligt! Först ett alarm på morgonen för att kolla på bilden. Om svaret inte då kändes självklart kollade han tillbaka på sidan senare och han hade även ett alarm senare framåt kvällen för att inte missa att gissa. Någon gång när det varit extra klurigt hade han även ett alarm på morgonen, innan 7, för att få sova på saken innan han lämnade svar :)

Årets pris är såklart musikrelaterat och han får gå på konsert nu om några dagar och lyssna på när Robert Stålbrooz schwettiga ansikte framför Eddie Meduza covers :)


"Åh vilken tur att jag inte vann! Det där hade inte jag velat se!" kanske några av er andra tänker nu, men vi får väl då erkänna att vi fram tills vi visste vem vinnaren var inte ens hade bestämt pris, mer än att det skulle vara någon slags konsert, så det är tämligen personanpassat :)

Någon vinnarbild verkar det inte bli då Elis firade segern fasligt hårt igår och idag inte alls verkar sugen på att vara med på bild... Men så här ser han ut som oftast :)


Topp 11 - Poäng 
Elis Wessmark 19
Kristin Zetterström 18
Fredrik Bohman 17
Jesper Karlsson 17
Niklas Pettersson 16
Louise & Niklas Sundevall Scott 15
Sandor Veldman 14
Anna Rhöös 13
Ass little helper 12
Lennie & Sara Jakowlev 12
Lisa Eriksson 12

Topp 10 - Gissningar 
Fredrik Bohman 24
Kristin Zetterström 24
Sandor Veldman 24
Elis Wessmark 23
Jesper Karlsson 23
Niklas Pettersson 23
Louise & Niklas Sundevall Scott 22
Anna Rhöös 20
Lennie & Sara Jakowlev 20
Tomas Hallenberg 20

Av de som ändå var med och gissade hyfsat ofta så hade Emil Westblad, Marie Dalin och Lisa Eriksson högre snitt än Elis, så om de bara hade varit lite flitigare med gissningarna... ;) 
I botten, med lägst snitt av de någorlunda frekventa gissarna hittar vi Mathias Asp, så han får nog hålla sig till melodifestivaltippningarna, där han brukar hålla sig i toppen, framöver! :P

Återigen, tack för att visat intresse!

GOD FORTSÄTTNING & GOTT NYTT ÅR!

3 kommentarer:

  1. Stort tack för ert engagemang!! Sjukt bra gjort och så roligt att få vara med och leka!

    SvaraRadera
  2. Tack för allt, det var fasligt roligt (igen) fast jad inte vann den här gången. Man måste ju unna andra att vinna också ;-) Nya chanser nästa år (så länge det inte blir något fiske-tema)... Grattis Elis!

    SvaraRadera
  3. Det är vi som ska Tacka för alla härliga "luckor"!

    SvaraRadera