fredag 2 februari 2018

Prisutdelning

Av logistiska skäl skrotade vi ursprungsplanen med biobesök ihop med oss som pris i fjolårets julkulskalender. Istället tänkte vi som så att vinnarna borde få ett pris som de kan lära sig något av! Ja och eftersom vi visste deras svagheter, ja alltså vad de gissat fel på, så blev valet av pris ganska enkelt! :)

Erik hade fel på 3 filmer:
Kill Bill
Delivery man
The Dressmaker

Fredrik hade också fel på 3 filmer:
Sausage party
The Dressmaker
Seinfeld

The Dressmaker var det inte många som tog, så där är de ändå förlåtna att de missat. Fredrik gissade dessutom på att vi gestaltade Skräddaren från Varan-TV och alla Varan-TV-referenser uppskattas :) Kill Bill var ju första filmen, så där får Erik skylla på ringrost. Sen kanske det är sunt att Fredrik inte lagt bilden av George på soffan på minnet, så det kan vi inte tycka är så illa.

Men att Erik inte ens vet hur en Delivery man ser ut, det tyder ju på att han äter alltför nyttigt och behöver beställa pizza! Han fick därför ett presentkort på pizza så får han lära sig hur en snabbmatsutkörare ser ut :)



Men ännu värre är väl ändå att Fredrik inte kopplade till korvfest med så tydliga ledtrådar. Han fick därför ett paket korv och en flaska Kir så han kan få uppleva en riktig korvfest! :D


Återigen, stort grattis och tack för att ni var med och tävlade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar