söndag 14 maj 2023

Prisutdelning

Som vanligt hade vi inte tänkt ut något förträffligt pris i förväg, utan det blev en tur till knastret för att få inspiration, för nog skulle det ha något med musikalbum att göra i alla fall, så långt hade vi planerat!  


Efter ett fasligt bläddrande bland vinyler och cd-skivor fick några cd-skivor följa med hem och sedan fortsatte jakten på tradera. 


Tyckte att eftersom alla fyra vinnarna svarat fel på Pet Shop Boys - Very, så var det ett lämpligt pris. 


Så här i efterhand kanske vi borde gjort några prickar på bilden... Men det blev i alla fall inte avgörande för tätstriden :)

Priserna levererades sedan till vinnarna och Fredrik, som är en tidigare vinnare i våra tävlingar, hälsade att han skulle ge skivan en hedersam plats bredvid hans halvt urdruckna Kir-flaska som han vunnit tidigare. Hur det nu är möjligt att inte dricka ur sin Kir... Ja det är en annan fråga :) 


Han värderar såklart det här exemplaret mycket högre än det som han inhandlade på Hallsbergsmarknaden 1993. Det övervägs nu att införskaffas en cd-spelare för att lyssna efter skillnader. 


Hans tidigare skiva är dock producerad i Italien och inte alls lika fin som den nya från Holland.  


Ja och på tal om Holland så går vi vidare till nästa gäng vinnare, familjen "Snöbäcken", som visserligen inte längre bor där, men får gå under det namnet i alla fall en sista gång. :) Holländare som de delvis är blev de såklart fasligt glada över en orange skiva och klädde upp sig för att matcha vinsten! :D 


Den tredje vinnaren, Andreas, var lite osäker på om detta verkligen var ett pris, eller en påminnelse om att gissa bättre nästa år, men oavsett ska den upp på finhyllan. 


På önskelistan har han nu: 
1. En ny julkulskalender
2. En cd-spelare

Det lutar därmed åt att nästa års pris är en cd-spelare! :)

De fjärde vinnarna, grannarna i Kalmar har vi ännu inte fått någon segerbild ifrån. Det ryktas om att det beror på en grannfejd om vem som ska få ha priset hemma hos sig... Om det inte löser sig kanske Fredrik kan dela med sig. :) 

Tack igen alla som var med och gissade! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar